CALESCO FOIL Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556000-5034 är organisationsnummer för företaget CALESCO FOIL Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CALESCO FOIL Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hallstahammar som är den kommunen som CALESCO FOIL Aktiebolag finns i.

CALESCO FOIL Aktiebolag har varit registrerat sedan 1897-04-05 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för CALESCO FOIL Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

CALESCO FOIL Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hallstahammar som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för CALESCO FOIL Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Fredriksson, Ulf Christer -Hansson, Hans Torsten -Lindquist, Torsten Gert-Erik Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med CALESCO FOIL Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0220-45300 eller genom brev på följande adress:
V. Åvägen 11, 0 , Kolbäck

Bolaget skall utveckla, producera och försälja folieelement för uppvärmnings- och sensorändamål, utveckla nya konstruktioner och applikationer ingående i industri- och producentvaruprodukter samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med CALESCO FOIL Aktiebolag och det är Fredriksson, Ulf Christer som är född 1955 och har titeln VD, Fredriksson, Ulf Christer som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindquist, Torsten Gert-Erik som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Edenskär, Per Anders som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Hansson, Hans Torsten som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Hans Arne som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantRostom, Hassan Ali som är född 1963 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Ekenberg, Bengt Anders som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor