ITT Pure-Flo Solutions (Sweden) AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall driva verkstadsrörelse och idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för ITT Pure-Flo Solutions (Sweden) AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Hallstahammar så är ITT Pure-Flo Solutions (Sweden) AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Hallstahammar arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hallstahammar och i Västmanlands län. Redan 1941-05-02 så skapades ITT Pure-Flo Solutions (Sweden) AB och verksamheten är har F-skattsedel ITT Pure-Flo Solutions (Sweden) AB har haft det sedan 1994-01-01.

556040-1506 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hallstahammar.

Just nu är ITT Pure-Flo Solutions (Sweden) AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med ITT Pure-Flo Solutions (Sweden) AB så går det att nå dem via telefon på 0220-45530 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom ITT Pure-Flo Solutions (Sweden) AB är Williamson, John Patrick som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindquist, Ylva Marta Elisabeth som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Seeger, Gerhard Christian som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Kegert, Lennart Lars-Åke som är född 1948 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Svantemark, Lars Krister som är född 1949 och har titeln RevisorssuppleantEkberg, Peter Stellan som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .