G. Sjöquist Förpacknings Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall tillverka och försälja emballage ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för G. Sjöquist Förpacknings Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hallstahammar så är G. Sjöquist Förpacknings Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Hallstahammar arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hallstahammar och i Västmanlands län. Redan 1953-08-31 så skapades G. Sjöquist Förpacknings Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel G. Sjöquist Förpacknings Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

G. Sjöquist Förpacknings Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556058-3832 är organisationsnummret för företaget som finns i Hallstahammar.

Just nu är G. Sjöquist Förpacknings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med G. Sjöquist Förpacknings Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0220-23880 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Kulleborn, Anna Pernilla -Kulleborn, Rolf Carl Staffan

Följande personer är på något sätt aktiva inom G. Sjöquist Förpacknings Aktiebolag är Kulleborn, Anna Pernilla som är född 1966 och har titeln VD, Kulleborn, Anna Pernilla som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Kulleborn, Rolf Carl Staffan som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlson Kulleborn, Bo Evald som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaksson, Rolf Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.