Oleco Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Oleco Aktiebolag är ett företag som finns i Hallstahammar. I Oleco Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olenius, Stig Anders Emanuel som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlund, Eva Marie som är född 1958 och har titeln Suppleant, Lundqvist, Kent Gunnar som är född 1956 och har titeln Revisor, Lundqvists Revisionsbyrå i Västerås Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Oleco Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Oleco Aktiebolag på telefon 0220-23990.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning med eget ägande av fast egendom samt trading av möbler och möbelkomponenter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Oleco Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Oleco Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Hallstahammar arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Oleco Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Oleco Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-03-02.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Oleco Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Oleco Aktiebolag har 556100-5413 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.