L.E. Golv Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall utföra golv- och badrumsbeklädnader, butiksförsäljning av golv- och väggmaterial, försäljning och installation av VVS-produkter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för L.E. Golv Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hallstahammar så är L.E. Golv Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Hallstahammar arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hallstahammar och i Västmanlands län. Redan 1966-05-02 så skapades L.E. Golv Aktiebolag och företaget är har ej F-skattsedel.

L.E. Golv Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556103-7689 är organisationsnummret för företaget som finns i Hallstahammar.

Just nu är L.E. Golv Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med L.E. Golv Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0220-14060 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Bergenbäck, Irena Malena -Eriksson, Dan Evert

Följande personer är på något sätt aktiva inom L.E. Golv Aktiebolag är Eriksson, Dan Evert som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergenbäck, Irena Malena som är född 1966 och har titeln Suppleant, Palm, Erik Tomas som är född 1952 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .