Thermovolt Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Thermovolt Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hallstahammar. Det är nämligen den kommunen som Thermovolt Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Thermovolt Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Thermovolt Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1966-11-10. Men sedan 1980-01-01 så har Thermovolt Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Häradsv. 4, 734 32, Hallstahammar. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Thermovolt Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0220-15200.

Hallstahammar arbetar för att verksamheter som Thermovolt Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Thermovolt Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av elektriska apparater och produkter företrädesvis strömshuntar, äga och för- valta värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Thermovolt Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Tjernström, Jan Thomas -Tjernström, Per Anders.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Thermovolt Aktiebolag och det är följande personer, Tjernström, Per Anders som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Tjernström, Jan Thomas som är född 1962 och har titeln Suppleant, Jigedal, Lennart Gustav som är född 1942 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Thermovolt Aktiebolag är 556106-7363.