REVA Förvaltnings Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556108-2974 är organisationsnummer för verksamheten REVA Förvaltnings Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som REVA Förvaltnings Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hallstahammar som är den kommunen som REVA Förvaltnings Aktiebolag finns i.

REVA Förvaltnings Aktiebolag har varit registrerat sedan 1967-01-31 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för REVA Förvaltnings Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

REVA Förvaltnings Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hallstahammar som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för REVA Förvaltnings Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med REVA Förvaltnings Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0220-23900 eller genom brev på följande adress:
Eldsbodav. 1, 734 30, Hallstahammar

Bolaget skall bedriva förvaltning och uthyrning av fastigheter, förvaltning av värdepapper samt uthyrning av inventarier ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med REVA Förvaltnings Aktiebolag och det är Blom, Karl Roy som är född 1950 och har titeln VD, Blom, Karl Roy som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Blom, Eva Britt Elisabet som är född 1950 och har titeln Suppleant, Hanneryd, Ove Erling som är född 1951 och har titeln Revisor, Colling, Lillemor som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Horwath - Hanneryd & Colling Revision AB som är född och har titeln Revisor