Duritas Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Duritas Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hallstahammar. Det är nämligen den kommunen som Duritas Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Duritas Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2004-04-09.

Duritas Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1967-06-28. Men sedan 2004-04-09 så har Duritas Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Nibbleg. 21, 734 32, Hallstahammar. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Duritas Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0220-25144.

Hallstahammar arbetar för att verksamheter som Duritas Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Duritas Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och reparation av anordningar av oädla metaller och dess legeringar inom området fordon: tillverkning av elektriska komponenter för mätning, kontroll och signalering: bygg- och markentreprenadarbeten, annons och reklamverksamhet: undervisning och utbildning inom konstruktioner och data: markandsundersökningar och konstruktionsutredningar av metalliska konstruktioner inom verkstadsindustri och fordonssektor: utveckling och installation av datasystem: handel och uthyrning av fastigheter lokaler, tillverknigsmaskiner för mekanisk verkstadsindustri, fordon, entreprenadmaskiner och datasystem: ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Duritas Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Duritas Aktiebolag och det är följande personer, Kristensen, Conny Ingemar som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Per Göran som är född 1964 och har titeln Suppleant, Vågemark, Inger Margareta som är född 1954 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Duritas Aktiebolag är 556110-7201.