Kent Lindqvists Lastmaskiner Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Kent Lindqvists Lastmaskiner Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Hallstahammar. Det är nämligen den kommunen som Kent Lindqvists Lastmaskiner Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kent Lindqvists Lastmaskiner Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Kent Lindqvists Lastmaskiner Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1971-06-21. Men sedan 1971-01-01 så har Kent Lindqvists Lastmaskiner Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Lågspänningsg. 11, 721 37, Västerås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kent Lindqvists Lastmaskiner Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8336255.

Hallstahammar arbetar för att bolag som Kent Lindqvists Lastmaskiner Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kent Lindqvists Lastmaskiner Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Bolaget skall utföra last- och schaktningsentreprenad jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kent Lindqvists Lastmaskiner Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kent Lindqvists Lastmaskiner Aktiebolag och det är följande personer, Lindqvist, Kristofer Karl Lennart som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindqvist, Evelina Christina som är född 1984 och har titeln Suppleant, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kent Lindqvists Lastmaskiner Aktiebolag är 556148-1143.