Centerline Leemhuis Marinkonsult Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Hallstahammar finns det ett Aktiebolag som heter Centerline Leemhuis Marinkonsult Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Centerline Leemhuis Marinkonsult Aktiebolag i Västmanlands län. Hallstahammar är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Centerline Leemhuis Marinkonsult Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 1971-11-29 så har Centerline Leemhuis Marinkonsult Aktiebolag varit registrerat och sedan 1975-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Centerline Leemhuis Marinkonsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Hallstahammar.

Vill man komma i kontakt med Centerline Leemhuis Marinkonsult Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Eriksbergsv. 30, 734 92, Hallstahammar. Vi ni istället prata med Centerline Leemhuis Marinkonsult Aktiebolag så kan ni göra det på 0220-15040.

Bolaget skall bedriva köp, försäljning och konsultation av fritidsbåtar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Leemhuis, Ola Cornelis som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Leemhuis, Cornelis som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Leemhuis, Gull Elisabet som är född 1934 och har titeln Suppleant, Josefsson, Per Henrik som är född 1964 och har titeln Revisor, Per Josefsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Leemhuis, Cornelis -Leemhuis, Ola Cornelis .

Centerline Leemhuis Marinkonsult Aktiebolag har 556154-3801 som sitt organisationsnummer.