Vänsta Redovisningskonsult AB

Västmanlands län

Information

Vänsta Redovisningskonsult AB är ett av många verksamheter som finns i Hallstahammar. Det är nämligen den kommunen som Vänsta Redovisningskonsult AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Vänsta Redovisningskonsult AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1973-01-08.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Vänsta Redovisningskonsult AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0220-41663.

Hallstahammar arbetar för att verksamheter som Vänsta Redovisningskonsult AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Vänsta Redovisningskonsult AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva transportverksamhet och redovisningstjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Vänsta Redovisningskonsult AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Vänsta Redovisningskonsult AB och det är följande personer, Borgs, Anders Viktor som är född 1950 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Vänsta Redovisningskonsult AB är 556174-6271.