Hallstahammars Sprängtjänst Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hallstahammar och Hallstahammars Sprängtjänst Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Hallstahammars Sprängtjänst Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Hallstahammars Sprängtjänst Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Hallstahammars Sprängtjänst Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1973-03-19. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Hallstahammar där bolaget finns i jobbar för att bolag som Hallstahammars Sprängtjänst Aktiebolag ska trivas.

Hallstahammars Sprängtjänst Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hallstahammar så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra sten- och bergsprängning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hallstahammars Sprängtjänst Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1973-01-01.

Idag är Hallstahammars Sprängtjänst Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Hallstahammar.

Vill man komma i kontakt med Hallstahammars Sprängtjänst Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0220-12466.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Hallstahammars Sprängtjänst Aktiebolag är Smeds, Sven Ole som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Smeds, Fredrik Sven Jonas som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Smeds, Britt Eleonora som är född 1944 och har titeln Suppleant, Gelin, Bengt Gustav som är född 1942 och har titeln Revisor, Bengt Gelin Företags Redovisning som är född och har titeln Revisor, .

Hallstahammars Sprängtjänst Aktiebolag har 556178-2268 som sitt organisationsnummer.