ER.WE. Reinhold Wilhelm Konsult Aktiebolag

Västmanlands län

Information

ER.WE. Reinhold Wilhelm Konsult Aktiebolag är ett företag som finns i Hallstahammar. I ER.WE. Reinhold Wilhelm Konsult Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wilhelm, Anders Reinhold som är född 1970 och har titeln VD, Wilhelm, Anders Reinhold som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Josefin Charlotta som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Wilhelm, Gun-Britt Irene Margareta som är född 1944 och har titeln Suppleant, Jonsson, Sune Evert som är född 1947 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med ER.WE. Reinhold Wilhelm Konsult Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå ER.WE. Reinhold Wilhelm Konsult Aktiebolag på telefon 0220-14305.

Bolagets verksamhet består att bedriva datakonsultation.

Idag är ER.WE. Reinhold Wilhelm Konsult Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

ER.WE. Reinhold Wilhelm Konsult Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Hallstahammar arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

ER.WE. Reinhold Wilhelm Konsult Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och ER.WE. Reinhold Wilhelm Konsult Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för ER.WE. Reinhold Wilhelm Konsult Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

ER.WE. Reinhold Wilhelm Konsult Aktiebolag har 556186-9123 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.