I M A B Industrimålning Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I M A B Industrimålning Aktiebolag är ett företag som finns i Hallstahammar. I I M A B Industrimålning Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Hans Lennart som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Kjell Erik som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Anette Maria som är född 1950 och har titeln Suppleant, Andersson, Ingrid Maria som är född 1949 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med I M A B Industrimålning Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå I M A B Industrimålning Aktiebolag på telefon 0220-41650.

Bolaget skall bedriva lackeringsverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är I M A B Industrimålning Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

I M A B Industrimålning Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Hallstahammar arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

I M A B Industrimålning Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och I M A B Industrimålning Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1974-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för I M A B Industrimålning Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

I M A B Industrimålning Aktiebolag har 556187-0378 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.