Hallsta Järn & Färgcentrum AB

Västmanlands län

Information

Hallsta Järn & Färgcentrum AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Hallstahammar som är den kommunen där Hallsta Järn & Färgcentrum AB finns. I Hallstahammar så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hallsta Järn & Färgcentrum AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Hallsta Järn & Färgcentrum AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Hallsta Järn & Färgcentrum AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0220-22550.

Hallstahammar arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Hallsta Järn & Färgcentrum AB Privat, ej börsnoterat.

Hallsta Järn & Färgcentrum AB har idag 556188-0526 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Hallsta Järn & Färgcentrum AB

Bolaget skall driva järnhandelsrörelse jämte försäljning av gas, gasol och färg samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Hallsta Järn & Färgcentrum AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Thomas Harald som är född 1967 och har titeln Extern VD, Svensson, Leif Ivo som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Thjömöe, Knut som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Weme Nilsen, Jens som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Blomquist, Kenth Inge Jörgen som är född 1951 och har titeln Revisor, Törnblom, Hans Gunnar som är född 1947 och har titeln RevisorssuppleantGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .