Stenströms Cykel AB (Intersport)

Västmanlands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är försäljning av cyklar, mopeder, sport- och fritidsartiklar och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Stenströms Cykel AB (Intersport) vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hallstahammar så är Stenströms Cykel AB (Intersport) ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Hallstahammar arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hallstahammar och i Västmanlands län. Redan 1975-06-03 så skapades Stenströms Cykel AB (Intersport) och företaget är har F-skattsedel Stenströms Cykel AB (Intersport) har haft det sedan 1994-01-01.

Stenströms Cykel AB (Intersport) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1975-01-01

556189-8304 är organisationsnummret för företaget som finns i Hallstahammar.

Just nu är Stenströms Cykel AB (Intersport) Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Stenströms Cykel AB (Intersport) så går det att nå dem via telefon på 0220-10077 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Stenströms Cykel AB (Intersport) är Stenström, Lennart som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenström, Sören som är född 1960 och har titeln Suppleant, Segebladh, Jan Christer som är född 1955 och har titeln Revisor, Törnblom, Hans Gunnar som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .