Hammarhälsan Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Hammarhälsan Aktiebolag är ett bolag som finns i Hallstahammar. I Hammarhälsan Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Engbom, Stig Willy Kenneth som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Engbom, Barbro Elisabeth som är född 1950 och har titeln Suppleant, Tingström, Carl Johan som är född 1973 och har titeln Revisor, Söderman, Nils Johan Peter som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hammarhälsan Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hammarhälsan Aktiebolag på telefon 0220-23290.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva företagshälsovård och friskvård. Öppen hälso- och sjukvård samt idka uthyrning av lokaler och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hammarhälsan Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Hammarhälsan Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Hallstahammar arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Hammarhälsan Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Hammarhälsan Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hammarhälsan Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Hammarhälsan Aktiebolag har 556198-5069 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.