EXPO-Husen Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hallstahammar och EXPO-Husen Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och EXPO-Husen Aktiebolag är ett av dem. Statusen för EXPO-Husen Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

EXPO-Husen Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1980-10-21. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Hallstahammar där företaget finns i jobbar för att företag som EXPO-Husen Aktiebolag ska trivas.

I Hallstahammar så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet ävensom driva konsultverksamhet inom bygg och fastighetsbranschen och utöva därmed förenlig verksam- het.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att EXPO-Husen Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är EXPO-Husen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Hallstahammar.

Vill man komma i kontakt med EXPO-Husen Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0220-14002.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Englund Ottosson, Fanny Maj-Lis G -Ottosson, Karl Jan Erik.

De som är på något sätt har med EXPO-Husen Aktiebolag är Ottosson, Karl Jan Erik som är född 1949 och har titeln VD, Ottosson, Karl Jan Erik som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Englund Ottosson, Fanny Maj-Lis G som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Englund, Ann Helen Mariana som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Englund, Rolf Anders som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Jigedal, Lennart Gustav som är född 1942 och har titeln Revisor.

EXPO-Husen Aktiebolag har 556206-7255 som sitt organisationsnummer.