Finntorpets Mekaniska Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Finntorpets Mekaniska Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Hallstahammar här finns det många olika Aktiebolag. Finntorpets Mekaniska Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Hallstahammar jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västmanlands län gör att företag trivs där.

Finntorpets Mekaniska Aktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556207-2156.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0220-41200 alternativt besöka eller skicka post till Finntorpets Mekaniska Aktiebolag på följande adress Västeråsv. 5, 734 51, Kolbäck.

Finntorpets Mekaniska Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Finntorpets Mekaniska Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , Fenjesjö, Ansa Aulikki som är född 1950 och har titeln Suppleant , Lund, Åsa Marie som är född 1957 och har titeln Suppleant , . ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av metallegotillverkning främst skärande bearbetning, konstruktion och tillverkning av verktyg för mekanisk verkstad- och plastindustri och därmed förenlig verksamhet.