Stilmark Textil Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Stilmark Textil Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Hallstahammar som är den kommunen där Stilmark Textil Aktiebolag finns. I Hallstahammar så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Stilmark Textil Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Stilmark Textil Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Stilmark Textil Aktiebolag har funnits sedan och 1981-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Stilmark Textil Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 26, 734 30, Hallstahammar men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0220-13200.

Hallstahammar arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Stilmark Textil Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Stilmark Textil Aktiebolag har idag 556209-0067 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Stilmark Textil Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med herr- och damkläder samt därmed förenlig verksamhet.

I Stilmark Textil Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lund, Torbjörn som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Sihvonen, Henrik Ensio som är född 1979 och har titeln Suppleant, Körkkö, Gunnel Maria som är född 1962 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .