Ovako Hallstahammar AB

Västmanlands län

Information

556209-6858 är organisationsnummer för verksamheten Ovako Hallstahammar AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ovako Hallstahammar AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hallstahammar som är den kommunen som Ovako Hallstahammar AB finns i.

Ovako Hallstahammar AB har varit registrerat sedan 1981-04-14 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ovako Hallstahammar AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Ovako Hallstahammar AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hallstahammar som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ovako Hallstahammar AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Henjered, Anders Håkan -Roberts, William -Sjöström, Tord Uno Valter Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Ovako Hallstahammar AB så kan ni göra det på telefon genom 0220-222290 eller genom brev på följande adress:
Industrig. 2, 734 30, Hallstahammar

Bolaget skall driva produktion och försäljning av kallbearbetet stål ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ovako Hallstahammar AB och det är Henjered, Anders Håkan som är född 1952 och har titeln VD, Henjered, Anders Håkan som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöström, Tord Uno Valter som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jonsson, Sven-Olof som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Roberts, William som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjölund, Anders Valdemar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantDeloitte AB som är född och har titeln Revisor, Strömberg, Alf Thomas som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor,