Areco Sweden Kolbäck Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hallstahammar och Areco Sweden Kolbäck Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Areco Sweden Kolbäck Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Areco Sweden Kolbäck Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Areco Sweden Kolbäck Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1981-09-08. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Hallstahammar där företaget finns i jobbar för att företag som Areco Sweden Kolbäck Aktiebolag ska trivas.

Areco Sweden Kolbäck Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hallstahammar så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med handelsjärn, stål och byggplåt, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Areco Sweden Kolbäck Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1981-01-01.

Idag är Areco Sweden Kolbäck Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Hallstahammar.

Vill man komma i kontakt med Areco Sweden Kolbäck Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0220-41830.

Firman tecknas ensam av -Areskog, Erik Peter Firman tecknas i förening av -Holgersson, Lars Pontus -Rydenius Varén, Gun Barbro Elisabeth.

De som är på något sätt har med Areco Sweden Kolbäck Aktiebolag är Holgersson, Lars Pontus som är född 1964 och har titeln Extern firmatecknare, Rydenius Varén, Gun Barbro Elisabeth som är född 1949 och har titeln Extern firmatecknare, Areskog, Erik Peter som är född 1958 och har titeln VD, Areskog, Erik Peter som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Delén, Nils Ingvar som är född 1963 och har titeln Suppleant, Christensson, Jan Erik som är född 1958 och har titeln RevisorScania Revisorer Jan Christensson AB som är född och har titeln Revisor, .

Areco Sweden Kolbäck Aktiebolag har 556211-9221 som sitt organisationsnummer.