Moveman Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Hallstahammar finns det ett Aktiebolag som heter Moveman Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Moveman Aktiebolag i Västmanlands län. Hallstahammar är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Moveman Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 1981-12-17 så har Moveman Aktiebolag varit registrerat. Idag är Moveman Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Hallstahammar.

Vill man komma i kontakt med Moveman Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Häradsv. 4, 734 32, Hallstahammar. Vi ni istället prata med Moveman Aktiebolag så kan ni göra det på 0220-15200.

Bolaget skall bedriva utvecklingsarbete inom elektromekanik och elektroteknik, äga och förvalta värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Tjernström, Per Anders som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Tjernström, Jan Thomas som är född 1962 och har titeln Suppleant, Jigedal, Lennart Gustav som är född 1942 och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -Tjernström, Jan Thomas -Tjernström, Per Anders .

Moveman Aktiebolag har 556213-8155 som sitt organisationsnummer.