Alf Bjurenwall Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556217-6098 är organisationsnummer för verksamheten Alf Bjurenwall Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Alf Bjurenwall Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hallstahammar som är den kommunen som Alf Bjurenwall Aktiebolag finns i.

Alf Bjurenwall Aktiebolag har varit registrerat sedan 1982-05-13 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Alf Bjurenwall Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1982-01-01.

Alf Bjurenwall Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hallstahammar som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Alf Bjurenwall Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Bjurenvall, Anders Gunnar

Vill ni komma i kontakt med Alf Bjurenwall Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0220-40490 eller genom brev på följande adress:
Industriv. 14, 734 51, Kolbäck

Bolaget skall bedriva handel med samt tillverka och uppföra siloanläggningar, spannmålstorkar och hallbyggnader för jordbruk och industri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Alf Bjurenwall Aktiebolag och det är Bjurenvall, Anders Gunnar som är född 1958 och har titeln VD, Bjurenvall, Anders Gunnar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Anders August som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Bjurenvall, Anna Ulrika som är född 1965 och har titeln Suppleant, Andrén, Bengt Inge Lennart som är född 1956 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor