Modern Ekonomi Hallstahammar AB

Västmanlands län

Information

556222-1043 är organisationsnummer för företaget Modern Ekonomi Hallstahammar AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Modern Ekonomi Hallstahammar AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hallstahammar som är den kommunen som Modern Ekonomi Hallstahammar AB finns i.

Modern Ekonomi Hallstahammar AB har varit registrerat sedan 1982-11-04 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Modern Ekonomi Hallstahammar AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1983-01-01.

Modern Ekonomi Hallstahammar AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hallstahammar som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Modern Ekonomi Hallstahammar AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Modern Ekonomi Hallstahammar AB så kan ni göra det på telefon genom 0220-23900 eller genom brev på följande adress:
Eldsbodav. 1, 734 30, Hallstahammar

Föremålet för bolagets verksamhet är redovisning och revision och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Modern Ekonomi Hallstahammar AB och det är Blom, Carl Frans som är född 1975 och har titeln VD, Blom, Carl Frans som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Blom, Karl Roy som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Blom, Eva Britt Elisabet som är född 1950 och har titeln Suppleant, Hanneryd, Ove Erling som är född 1951 och har titeln Revisor, Colling, Lillemor som är född 1949 och har titeln RevisorssuppleantHorwath - Hanneryd & Colling Revision AB som är född och har titeln Revisor,