Åsby Trädgård Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556222-2900 är organisationsnummer för företaget Åsby Trädgård Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Åsby Trädgård Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hallstahammar som är den kommunen som Åsby Trädgård Aktiebolag finns i.

Åsby Trädgård Aktiebolag har varit registrerat sedan 1982-11-02 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Åsby Trädgård Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1983-01-01.

Åsby Trädgård Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hallstahammar som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Åsby Trädgård Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Metsmaa, Dan Mikael -Metsmaa, Lars Richard Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Åsby Trädgård Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0220-23830 eller genom brev på följande adress:
Åsby 7, 734 91, Hallstahammar

Bolaget skall driva handelsträdgård jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Åsby Trädgård Aktiebolag och det är Metsmaa, Lars Richard som är född 1965 och har titeln VD, Metsmaa, Lars Richard som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Metsmaa, Arvo som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Metsmaa, Dan Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansen, Per Oluf Bernbom som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins Aktiebolag som är född och har titeln Revisor