Beg. bildelar i Kolbäck Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hallstahammar och Beg. bildelar i Kolbäck Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Beg. bildelar i Kolbäck Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Beg. bildelar i Kolbäck Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Beg. bildelar i Kolbäck Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1983-04-20. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Hallstahammar där företaget finns i jobbar för att företag som Beg. bildelar i Kolbäck Aktiebolag ska trivas.

Beg. bildelar i Kolbäck Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hallstahammar så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med begagnade bilar, nya och begagnade bildelar samt auktoriserad bilskrotning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Beg. bildelar i Kolbäck Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01.

Idag är Beg. bildelar i Kolbäck Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Hallstahammar.

Vill man komma i kontakt med Beg. bildelar i Kolbäck Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0220-41714.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Daag, Kerstin Elisabet -Daag, Magnus Ernst Gustav.

De som är på något sätt har med Beg. bildelar i Kolbäck Aktiebolag är Daag, Magnus Ernst Gustav som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Daag, Kerstin Elisabet som är född 1948 och har titeln Suppleant, Palm, Erik Tomas som är född 1952 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Beg. bildelar i Kolbäck Aktiebolag har 556227-8944 som sitt organisationsnummer.