Administrationsaktiebolaget Ran

Västmanlands län

Information

Administrationsaktiebolaget Ran är ett av många bolag som finns i Hallstahammar. Det är nämligen den kommunen som Administrationsaktiebolaget Ran finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Administrationsaktiebolaget Ran är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Administrationsaktiebolaget Ran som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1983-05-06. Men sedan 1985-01-01 så har Administrationsaktiebolaget Ran varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Västeråsv. 17, 731 41, Köping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Administrationsaktiebolaget Ran så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0221-21030.

Hallstahammar arbetar för att bolag som Administrationsaktiebolaget Ran ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Administrationsaktiebolaget Ran. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Bolaget skall tillhandahålla ekonomiska och administrativa konsulttjänster, företagsledning samt datatjänster. Bolaget skall bedriva grossisthandel med VVS-produkter. Bolaget skall bedriva handel med och förvaltning av fastigheter i Sverige och utlandet. Bolaget skall bedriva handel med och förvaltning av aktier, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Administrationsaktiebolaget Ran är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Administrationsaktiebolaget Ran och det är följande personer, Andersson, Sven Bertil som är född 1940 och har titeln VD, Andersson, Sven Bertil som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Gun-Britt Viola som är född 1942 och har titeln Suppleant, Vestlund, Pia Elisabet som är född 1966 och har titeln Revisor, Hallsten, Siv Monica som är född 1944 och har titeln Revisorssuppleant, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Administrationsaktiebolaget Ran är 556228-2169.