Hallstahammars Plåt o Vent AB

Västmanlands län

Information

Hallstahammars Plåt o Vent AB är ett av många bolag som finns i Hallstahammar. Det är nämligen den kommunen som Hallstahammars Plåt o Vent AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hallstahammars Plåt o Vent AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Hallstahammars Plåt o Vent AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1983-06-14. Men sedan 1993-01-01 så har Hallstahammars Plåt o Vent AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Bergsg. 6, 734 51, Kolbäck. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hallstahammars Plåt o Vent AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0220-13981.

Hallstahammar arbetar för att bolag som Hallstahammars Plåt o Vent AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hallstahammars Plåt o Vent AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva verksamhet avseende ventilation och svets och plåtslageri, uthyrning av arbetskraft inom dessa områden samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hallstahammars Plåt o Vent AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hallstahammars Plåt o Vent AB och det är följande personer, Kallunki, Harri Sakari som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Öberg, Lise-Lott Margaretha som är född 1975 och har titeln Suppleant, Lundqvist, Kent Gunnar som är född 1956 och har titeln Revisor, Lundqvists Revisionsbyrå i Västerås Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hallstahammars Plåt o Vent AB är 556229-6441.