Förvaltningsaktiebolaget C.A.B.A.

Västmanlands län

Information

556239-9898 är organisationsnummer för verksamheten Förvaltningsaktiebolaget C.A.B.A.. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Förvaltningsaktiebolaget C.A.B.A. är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hallstahammar som är den kommunen som Förvaltningsaktiebolaget C.A.B.A. finns i.

Förvaltningsaktiebolaget C.A.B.A. har varit registrerat sedan 1984-03-19 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Förvaltningsaktiebolaget C.A.B.A. så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Förvaltningsaktiebolaget C.A.B.A. är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hallstahammar som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Förvaltningsaktiebolaget C.A.B.A. är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Hallenius, Bengt Gustaf

Vill ni komma i kontakt med Förvaltningsaktiebolaget C.A.B.A. så kan ni göra det på telefon genom 018-401455 eller genom brev på följande adress:
Frösve Herrekvarn 2, 541 91, Skövde

Bolaget skall äga och förvalta aktier samt fast egendom och idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall dock icke bedriva sådan verksamhet som avses i lag om bankrörelse och lag om kreditaktiebolag.

Det finns olika personer som har en koppling med Förvaltningsaktiebolaget C.A.B.A. och det är Hallenius, Bengt Gustaf som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hallenius, Barbro Gunilla som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallenius, Ulf Bengt som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandström, Karin Anita som är född 1954 och har titeln Revisor, Revisionsteamet i Umeå AB som är född och har titeln Revisor,