Handels Aktiebolaget Liljestam

Västmanlands län

Information

Handels Aktiebolaget Liljestam är ett av många verksamheter som finns i Hallstahammar. Det är nämligen den kommunen som Handels Aktiebolaget Liljestam finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Handels Aktiebolaget Liljestam är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1995-01-01.

Handels Aktiebolaget Liljestam som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1984-04-11.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Kaptensstigen 14, 132 46, Saltsjö-boo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Handels Aktiebolaget Liljestam så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-4861723.

Hallstahammar arbetar för att verksamheter som Handels Aktiebolaget Liljestam ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Handels Aktiebolaget Liljestam. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva blomsterhandel, redovisningsverksamhet och värdepappershandel samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Handels Aktiebolaget Liljestam är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Handels Aktiebolaget Liljestam och det är följande personer, Liljestam, Jan Stefan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Liljestam, Karin Ingegerd som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot, Liljestam, Bert Göran som är född 1950 och har titeln Suppleant, Liljestam, Karin Monica som är född 1954 och har titeln Suppleant, Rabb, Anders Lars Göran som är född 1973 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Handels Aktiebolaget Liljestam är 556243-6641.