Lapab Maskin Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Lapab Maskin Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Hallstahammar som är den kommunen där Lapab Maskin Aktiebolag finns. I Hallstahammar så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lapab Maskin Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Lapab Maskin Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Lapab Maskin Aktiebolag har funnits sedan och 1984-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Lapab Maskin Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Fläderv. 5, 734 38, Hallstahammar men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0220-22560.

Hallstahammar arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Lapab Maskin Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Lapab Maskin Aktiebolag har idag 556245-8215 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Lapab Maskin Aktiebolag

Bolaget skall idka försäljning av maskiner och transportfordon ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Lapab Maskin Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Lars Åke som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Kerstin Birgitta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Finnberg, Annelie Helena Margareta som är född 1975 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .