HAPAB Hallstahammars Plast AB

Västmanlands län

Information

HAPAB Hallstahammars Plast AB är ett företag som finns i Hallstahammar. I HAPAB Hallstahammars Plast AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jannering, Hans Olof Gunnar som är född 1953 och har titeln Extern VD, Kåredal, Lars Arne Gerhard som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Demark, Robert Mikael som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Folkö, Mats Olof som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Norling, Åke Valdemar som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Sven Tomas som är född 1968 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med HAPAB Hallstahammars Plast AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå HAPAB Hallstahammars Plast AB på telefon 0220-10914.

Bolaget skall bedriva produktion och försäljning av plastprodukter och därtill hörande konsultativ verksamhet samt äga och förvalta fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Idag är HAPAB Hallstahammars Plast AB av bolagstypen Aktiebolag.

HAPAB Hallstahammars Plast AB är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Hallstahammar arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

HAPAB Hallstahammars Plast AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och HAPAB Hallstahammars Plast AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för HAPAB Hallstahammars Plast AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

HAPAB Hallstahammars Plast AB har 556258-6957 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.