Bulten Hallstahammar AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hallstahammar och Bulten Hallstahammar AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Bulten Hallstahammar AB är ett av dem. Statusen för Bulten Hallstahammar AB är att Bolaget är aktivt.

Bulten Hallstahammar AB är ett Aktiebolag och skapades 1985-06-14. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Hallstahammar där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bulten Hallstahammar AB ska trivas.

Bulten Hallstahammar AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hallstahammar så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning av legoprodukter inom mekanisk industri och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bulten Hallstahammar AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Bulten Hallstahammar AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Hallstahammar.

Vill man komma i kontakt med Bulten Hallstahammar AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0220-21300.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Kauppinen, Juha Kalevi -Wennerström, Anna Helena Christina i förening med -Andersson, Karl Erik Tommy Firman tecknas i förening av -Kauppinen, Juha Kalevi -Wennerström, Anna Helena Christina Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Bulten Hallstahammar AB är Kauppinen, Juha Kalevi som är född 1964 och har titeln VD, Kauppinen, Juha Kalevi som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Karl Erik Tommy som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wennerström, Anna Helena Christina som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Frid, Bror Gunnar som är född 1957 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Bulten Hallstahammar AB har 556261-2506 som sitt organisationsnummer.