Håkan Tuvesson Restauranger Aktiebolag (Stallbacksrestaurangen)

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva restaurangrörelse samt uppfödnings-, handels- och tävlingsverksamhet med travhästar.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Håkan Tuvesson Restauranger Aktiebolag (Stallbacksrestaurangen) vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Hallstahammar så är Håkan Tuvesson Restauranger Aktiebolag (Stallbacksrestaurangen) en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Hallstahammar arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hallstahammar och i Västmanlands län. Redan 1985-08-28 så skapades Håkan Tuvesson Restauranger Aktiebolag (Stallbacksrestaurangen) och verksamheten är har F-skattsedel Håkan Tuvesson Restauranger Aktiebolag (Stallbacksrestaurangen) har haft det sedan 1994-01-01.

Håkan Tuvesson Restauranger Aktiebolag (Stallbacksrestaurangen) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1985-01-01

556263-9137 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hallstahammar.

Just nu är Håkan Tuvesson Restauranger Aktiebolag (Stallbacksrestaurangen) Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Håkan Tuvesson Restauranger Aktiebolag (Stallbacksrestaurangen) så går det att nå dem via telefon på 016-96657 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Håkan Tuvesson Restauranger Aktiebolag (Stallbacksrestaurangen) är Tuvesson, Stig Håkan som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Toivainen, Pirkko Kyllikki som är född 1959 och har titeln Suppleant, Erlandsson, Eva Christina som är född 1956 och har titeln Revisor, Strix Revision AB som är född och har titeln Revisor, .