Familjen A Björks Resor Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hallstahammar och Familjen A Björks Resor Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Familjen A Björks Resor Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Familjen A Björks Resor Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Familjen A Björks Resor Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1985-10-07. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Hallstahammar där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Familjen A Björks Resor Aktiebolag ska trivas.

Familjen A Björks Resor Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hallstahammar så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning och produktion av resor, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Familjen A Björks Resor Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Familjen A Björks Resor Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Hallstahammar.

Vill man komma i kontakt med Familjen A Björks Resor Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-181812.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

De som är på något sätt har med Familjen A Björks Resor Aktiebolag är Wagerman, Malin Elisabeth som är född 1978 och har titeln VD, Wagerman, Malin Elisabeth som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Björk, Fred Alan Torbjörn som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nordin, Kjell Olof som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Svärd, Walter Leo som är född 1936 och har titeln Suppleant, Anderbro, Patrik Bo Roland som är född 1972 och har titeln RevisorHansen, Per Oluf Bernbom som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Familjen A Björks Resor Aktiebolag har 556265-7998 som sitt organisationsnummer.