REVA Support AB

Västmanlands län

Information

I Hallstahammar finns det ett Aktiebolag som heter REVA Support AB. Det finns flera företag som liknar REVA Support AB i Västmanlands län. Hallstahammar är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

REVA Support AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 1986-02-12 så har REVA Support AB varit registrerat och sedan 2004-08-09 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är REVA Support AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Hallstahammar.

Vill man komma i kontakt med REVA Support AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med REVA Support AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva uthyrning av datautrustning, förvaltning av värdepapper samt förvaltning av fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Blom, Karl Roy som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Blom, Eva Britt Elisabet som är född 1950 och har titeln Suppleant, Hanneryd, Ove Erling som är född 1951 och har titeln Revisor, Colling, Lillemor som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Horwath - Hanneryd & Colling Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

REVA Support AB har 556270-3180 som sitt organisationsnummer.