Frimo Byggteknik AB

Västmanlands län

Information

Frimo Byggteknik AB är ett av många företag som finns i Hallstahammar. Det är nämligen den kommunen som Frimo Byggteknik AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Frimo Byggteknik AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-02-19.

Frimo Byggteknik AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1986-02-06. Men sedan 2004-02-19 så har Frimo Byggteknik AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Gråstensv. 4, 734 37, Hallstahammar. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Frimo Byggteknik AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0220-15570.

Hallstahammar arbetar för att företag som Frimo Byggteknik AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Frimo Byggteknik AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva bygg och entreprenadverksamhet, fastighetsförvaltning och handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Frimo Byggteknik AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Frimo Byggteknik AB och det är följande personer, Alm, Tommy Assar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Ryström, Lars Göran som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Rolf Sune Lennart som är född 1945 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Frimo Byggteknik AB är 556272-2248.