Marrikk Auto Teknik AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hallstahammar och Marrikk Auto Teknik AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Marrikk Auto Teknik AB är ett av dem. Statusen för Marrikk Auto Teknik AB är att Bolaget är aktivt.

Marrikk Auto Teknik AB är ett Aktiebolag och skapades 1986-03-10. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Hallstahammar där företaget finns i jobbar för att företag som Marrikk Auto Teknik AB ska trivas.

Marrikk Auto Teknik AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hallstahammar så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med maskiner och maskintillbehör inom bilbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Marrikk Auto Teknik AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-11-21.

Idag är Marrikk Auto Teknik AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Hallstahammar.

Vill man komma i kontakt med Marrikk Auto Teknik AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-55660970.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Marrikk Auto Teknik AB är Samdal, Marit som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Broman, Fredrik Magnus som är född 1977 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor, .

Marrikk Auto Teknik AB har 556274-0661 som sitt organisationsnummer.