Ansas Hårvård Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Ansas Hårvård Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Hallstahammar som är den kommunen där Ansas Hårvård Aktiebolag finns. I Hallstahammar så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ansas Hårvård Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Ansas Hårvård Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Ansas Hårvård Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Ansas Hårvård Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Parkg. 6, 734 35, Hallstahammar men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0220-16888.

Hallstahammar arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Ansas Hårvård Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Ansas Hårvård Aktiebolag har idag 556291-7962 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Ansas Hårvård Aktiebolag

Bolaget skall driva damfrisering, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Ansas Hårvård Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fenjesjö, Ansa Aulikki som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Fenjesjö, Stig Olof som är född 1950 och har titeln Suppleant, Andersson, Lars Henrik som är född 1938 och har titeln Revisor, Kåwö, Niclas Lage som är född 1969 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, LHA Revision AB som är född och har titeln Revisor.