Fischer Fibertech Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Fischer Fibertech Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Hallstahammar som är den kommunen där Fischer Fibertech Aktiebolag finns. I Hallstahammar så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Fischer Fibertech Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Fischer Fibertech Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Fischer Fibertech Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Fischer Fibertech Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Sörkvarn, 734 40, Hallstahammar men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0220-12960.

Hallstahammar arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Fischer Fibertech Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Fischer Fibertech Aktiebolag har idag 556296-4170 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Fischer Fibertech Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning av och konsulting inom plastkomponenter för industrin ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Fischer Fibertech Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fischer, Jan som är född 1941 och har titeln VD, Fischer, Jan som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Fischer, Ylva Elisabet som är född 1942 och har titeln Suppleant, Jonsson, Sune Evert som är född 1947 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor, .