Byggnadsfirma K.J. Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Byggnadsfirma K.J. Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Hallstahammar här finns det många olika Aktiebolag. Byggnadsfirma K.J. Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Hallstahammar jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Byggnadsfirma K.J. Aktiebolag är momsregistrerat sedan1987-01-01 och har organisationsnummer 556300-5692.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0220-44103 alternativt besöka eller skicka post till Byggnadsfirma K.J. Aktiebolag på följande adress L. Åskebro 1, 734 93, Kolbäck.

Byggnadsfirma K.J. Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Byggnadsfirma K.J. Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Juhlin, Aina Siri Irene som är född 1947 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att utföra nybyggnation, ombyggnation, reparationer och fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva tävlings- och uppfödningsverksamhet med hästar samt därmed förenlig verksamhet.