IDÉ-Bild i Hallstahammar Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva foto-, reklam- och utställningsverksamhet och ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för IDÉ-Bild i Hallstahammar Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hallstahammar så är IDÉ-Bild i Hallstahammar Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Hallstahammar arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hallstahammar och i Västmanlands län. Redan 1987-10-12 så skapades IDÉ-Bild i Hallstahammar Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel IDÉ-Bild i Hallstahammar Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

IDÉ-Bild i Hallstahammar Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556308-0844 är organisationsnummret för företaget som finns i Hallstahammar.

Just nu är IDÉ-Bild i Hallstahammar Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med IDÉ-Bild i Hallstahammar Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0220-12300 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom IDÉ-Bild i Hallstahammar Aktiebolag är Björklund, Leif Helge som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Björklund, Astrid Ann-Birgit som är född 1944 och har titeln Suppleant, Hansen, Per Oluf Bernbom som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .