Bokförar'n i Hallstahammar Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556312-3982 är organisationsnummer för företaget Bokförar'n i Hallstahammar Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bokförar'n i Hallstahammar Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hallstahammar som är den kommunen som Bokförar'n i Hallstahammar Aktiebolag finns i.

Bokförar'n i Hallstahammar Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-11-24 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bokförar'n i Hallstahammar Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Bokförar'n i Hallstahammar Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hallstahammar som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bokförar'n i Hallstahammar Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Bokförar'n i Hallstahammar Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0220-29990 eller genom brev på följande adress:
Hans von Kantzows v. 50, 734 40, Hallstahammar

Bolaget skall utföra bokföringsuppdrag, skrivarbeten, duplicering, fotografering samt förvalta värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bokförar'n i Hallstahammar Aktiebolag och det är Tejnung, Hans Rune Samuel som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Karl Anders Håkan som är född 1951 och har titeln Suppleant, Hansen, Per Oluf Bernbom som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,