Krister Ahlgren Konsult AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hallstahammar och Krister Ahlgren Konsult AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Krister Ahlgren Konsult AB är ett av dem. Statusen för Krister Ahlgren Konsult AB är att Bolaget är aktivt.

Krister Ahlgren Konsult AB är ett Aktiebolag och skapades 1988-01-14. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Hallstahammar där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Krister Ahlgren Konsult AB ska trivas.

Krister Ahlgren Konsult AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hallstahammar så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva konsulting inom rostfri bearbetning samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Krister Ahlgren Konsult AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Krister Ahlgren Konsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Hallstahammar.

Vill man komma i kontakt med Krister Ahlgren Konsult AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0221-42165.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Krister Ahlgren Konsult AB är Ahlgren, Manne Krister som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Schiller, Maj-Britt Linnéa som är född 1949 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor, .

Krister Ahlgren Konsult AB har 556314-7957 som sitt organisationsnummer.