CAD Byrån i Hallstahammar Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva konstruktion och design av mönsterkortslayouter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för CAD Byrån i Hallstahammar Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hallstahammar så är CAD Byrån i Hallstahammar Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Hallstahammar arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hallstahammar och i Västmanlands län. Redan 1988-01-29 så skapades CAD Byrån i Hallstahammar Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel CAD Byrån i Hallstahammar Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

CAD Byrån i Hallstahammar Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556317-6915 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hallstahammar.

Just nu är CAD Byrån i Hallstahammar Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med CAD Byrån i Hallstahammar Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0220-10230 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom CAD Byrån i Hallstahammar Aktiebolag är Fallberg, Jan Erik som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Thoresen Fallberg, Ingunn som är född 1953 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor, .