Torghörnan i Hallstahammar Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556317-9083 är organisationsnummer för bolaget Torghörnan i Hallstahammar Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Torghörnan i Hallstahammar Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hallstahammar som är den kommunen som Torghörnan i Hallstahammar Aktiebolag finns i.

Torghörnan i Hallstahammar Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-02-04 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Torghörnan i Hallstahammar Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Torghörnan i Hallstahammar Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hallstahammar som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Torghörnan i Hallstahammar Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Torghörnan i Hallstahammar Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0220-10160 eller genom brev på följande adress:
Hammartorget 5 A, 734 30, Hallstahammar

Bolaget skall bedriva försäljning av tobaksvaror och konfektyr ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även vara ombud för Tipstjänst, ATG och Penninglotteriet.

Det finns olika personer som har en koppling med Torghörnan i Hallstahammar Aktiebolag och det är Eriksson, Leif Stefan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Elin Anna Linnéa som är född 1988 och har titeln Suppleant, Häggquist, Dan som är född 1955 och har titeln Revisor,