Jan Larsson Gräv Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva gräv- och entreprenadverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jan Larsson Gräv Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hallstahammar så är Jan Larsson Gräv Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Hallstahammar arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hallstahammar och i Västmanlands län. Redan 1988-06-17 så skapades Jan Larsson Gräv Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Jan Larsson Gräv Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Jan Larsson Gräv Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556327-1252 är organisationsnummret för företaget som finns i Hallstahammar.

Just nu är Jan Larsson Gräv Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Jan Larsson Gräv Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0220-14376 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jan Larsson Gräv Aktiebolag är Larsson, Jan Gunnar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Kerstin Linnea som är född 1945 och har titeln Suppleant, Häljesgård, Hans Lennart som är född 1950 och har titeln Revisor, Häljesgård Revision AB som är född och har titeln Revisor, .