Terminalen i Hallstahammar Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Terminalen i Hallstahammar Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Hallstahammar här finns det många olika Aktiebolag. Terminalen i Hallstahammar Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Hallstahammar jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västmanlands län gör att företag trivs där.

Terminalen i Hallstahammar Aktiebolag är momsregistrerat sedan1989-01-01 och har organisationsnummer 556334-2905.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0220-51010 alternativt besöka eller skicka post till Terminalen i Hallstahammar Aktiebolag på följande adress Parkg. 7, 734 35, Hallstahammar.

Terminalen i Hallstahammar Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Terminalen i Hallstahammar Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Metsmaa, Arvo som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Metsmaa, Eva Annika som är född 1946 och har titeln Suppleant , Metsmaa, Mariina Tellervo som är född 1965 och har titeln Suppleant , . ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva kioskrörelse med videouthyrning samt uthyrning av entreprenadmaskiner samt därmed förenlig verksamhet.