Hallstahammars US Import AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva bilservice, bildemontering, försäljning av reservdelar, försäljning av bilar, import och export av bilar och bildelar och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hallstahammars US Import AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hallstahammar så är Hallstahammars US Import AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Hallstahammar arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hallstahammar och i Västmanlands län. Redan 1988-10-24 så skapades Hallstahammars US Import AB och bolaget är har F-skattsedel Hallstahammars US Import AB har haft det sedan 1994-01-01.

Hallstahammars US Import AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556337-8396 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hallstahammar.

Just nu är Hallstahammars US Import AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Hallstahammars US Import AB så går det att nå dem via telefon på 0220-20230 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hallstahammars US Import AB är Sandvik, Per Ola som är född 1938 och har titeln VD, Sandvik, Per Ola som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandvik, Sofia Lene-Britt som är född 1946 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .